İffet-Zübeyr Göçmen İlkokulu

Vizyon: Dünyadaki gelişmeleri, yenilik ve değişimleri, sürekli takip edip okul ve çevre şartlarına uyarlayarak, eğitim ve öğretimde hizmet veren kaliteli, saygın, kültürel mirası değerlendiren, yaşanan hayatı yorumlayan ve problemlere çözüm üreten bireyler yetiştiren eğitim kurumu olmak vizyonumuzdur.

Misyon: İffet Zübeyr Göçmen İlkokulu olarak: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen ve yeten, kendi değerlerimizle birlikte evrensel değerleri özümseyen, yaradılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten Önyargısız, eleştiren, dürüst, kendine yeten ve güvenen, çevresindeki imkânları iyi kullanan, öğrendiklerini günlük hayatına uygulayan, karşılaştığı sorunlarla baş edebilen, zihnînde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir öğretimi anlayışını benimseyen, çağdaş öğrenciler yetiştirmeyi hedef almış bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: Sabah= 07:20-12:20 Öğle = 12:20-17:20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-twinning projesi

WEB - https://iffetzubeyr.meb.k12.tr

Adres - ORHANLI MAH. BAHAR 6 CAD. IFFET ZÜBEYR GÖÇMEN ILKOKULU NO: 7/1 ANTAKYA / HATAY

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - ORHANLI MAHALLESİ BAHAR CADDESİ NO:5 FEVZİ ÇAKMAK İMAM HATİP ORTAOKULU BİTİŞİĞİ BALIKÇILAR ÇARŞISI CİVARI

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi